Om mig

Livet som egenföretagare är minst sagt varierande. Ena dagen kan jag stå på ett företagsevent med kameran i högsta hugg. Nästa dag ligger jag på knä i fårstallet och hjälper en tacka att föda fram sina lamm.

Samtidigt som jag driver mitt företag som fotograf, filmare och frilansskribent bor jag nämligen på en gård med får, kor, katter och sambo. Kombinationen av medieproduktion och djuruppfödning skapar omväxling i vardagen!

Som fotograf har jag nytta av min journalistutbildning och mina år på olika redaktioner och otaliga frilansuppdrag i vitt skilda branscher. Det är alltid bra att våga fråga och att kunna få fram vad du som kund vill ha ut av uppdraget.

Jag tycker om naturliga och stilrena bilder med en dokumentär touch (om nu det är begripligt). Jag hoppas att jag får förtroendet att fotografera din familj, ditt husdjur, din högtidsdag eller vad det nu kan vara!

Jag är flexibel, lyhörd och tycker det är självklart med en tydlig och enkel kontakt mellan mig och dig som kund. Du kan lita på att jag ställer upp som din fotograf i stort sett när som helst! Jag måste bara se efter så att ingen tacka ska lamma först. 

Det ena eller andra!

UTOMHUS  /  STUDIO
NIKON  /  CANON
DOKUMENTÄRT  /  RIGGAT
FÄRG  /  SVARTVITT 
BLIXT  /  NATURLIGT LJUS

Kontakt: +46 70-935 29 26 | info@pareportage.se