Nytt och proffsigt innehåll till sociala medier - varje månad

Spela videoklipp

Är det svårt att veta vad du ska lägga upp i dina sociala kanaler? Tänk dig att ha tillgång till en egen mediabank, som fylls på en gång i månaden, där du kan välja bland nya och proffsiga filmer och bilder från ditt företag.

Film

Foto

Drönarbilder

Ofta finns varken tid eller kompetens för att producera eget rörligt material eller riktigt proffsiga bilder. Många företagare lägger tiotusentals kronor på en enstaka »mastodontfilm« där planeringen tar lång tid och slutresultatet kanske bara publiceras en enda gång.

Gör i stället så här: Skräddarsy ditt eget upplägg genom att välja det antal filmer, foton och/eller drönarbilder per månad som passar ditt företag bäst. Få tid över till det som du egentligen ska jobba med. Ta hjälp med produktion av »svårlöst« innehåll och fortsätt att göra de enklare uppdateringarna själv.

Att planeringen görs någon månad i förväg gör att din kostnad blir betydligt lägre än vid enstaka större produktioner. Du får mer material att välja mellan – självklart fortfarande genomarbetat och proffsigt – och dina sociala medier får garanterat ett lyft.

Jag hjälper dig med idéer, inspelning och leverans av färdigt material. I slutet av varje månad har du en ny mediabank med filmer och bilder som du kan använda i dina digitala kanaler. Proffsigt, prisvärt, flexibelt och – inte minst – det blir gjort!

Steg 1

Planering

Tillsammans hittar vi kreativa idéer och planerar bästa möjliga upplägg. Välj det antal filmer, foton och/eller drönarbilder som passar för kommande månader.

Steg 2

Produktion

Filminspelning, fotografering och/eller drönarflygning enligt vår gemensamma plan.

Steg 3

Lägg ut!

Du har nu tillgång till månadens filmer, foton och drönarbilder och har en uppdaterad mediabank med proffsigt material att välja bland.
Jag producerar – du publicerar. Proffsigt, prisvärt och flexibelt.

Tips på innehåll

Kundcase: Intervju med nöjda kunder. Ett populärt och effektivt sätt att marknadsföra ditt företag.

Presentera dina medarbetare: Personligt, inbjudande och ofta knepigt att själv göra på ett proffsigt sätt.

Nyheter: Visa upp kommande produkter, berätta om evenemang, ombyggnationer, nyanställningar etc.

Produktfilm: Film med snygg grafik som blir en liten reklamfilm om en enskild produkt.

Bakom kulisserna: Visa något på ditt företag som folk inte känner till. Kreativt och spännande!

Historik: Gör en filmserie med korta inslag om företagets historia.